Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman, Öğrenci Toplulukları Tanıtım Stantlarını Ziyaret Etti

 

Üniversitemiz 15 Temmuz Meydanı’nda, öğrencilerin faaliyetlere aktif katılımlarını teşvik etmek amacıyla “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” düzenlendi. Etkinlik kapsamında farklı fakülte ve bölümlerden öğrenciler, topluluklarını tanıtmak ve yeni üyelerle buluşmak için stantlar açtı. Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman, tanıtım alanını gezerek topluluk stantlarını ziyaret etti.


Rektörümüz Akman, her bir topluluk üyesiyle yakından ilgilenerek yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi aldı, öğrencilerin öneri ve taleplerini dinledi.
Üniversitenin akademik başarısının yanında sosyal ve kültürel yönüyle de gelişmesinin önemine dikkat çeken Rektörümüz Akman, öğrencilere hitaben şunları söyledi:

“Bir üniversitenin gücü yalnızca akademik başarılarıyla değil, öğrencilerinin sosyal dinamizmiyle de ölçülür. Sizlerin enerjisi, üretkenliği ve gönüllülüğü üniversitemize renk katıyor. Her bir topluluğumuzun, hem kampüs kültürünün hem de şehirle kurduğumuz bağın önemli bir parçası olduğuna inanıyorum.”

Öğrenci topluluklarının akademik hayatın önemli bir tamamlayıcısı olduğunu vurgulayan Rektörümüz Akman, tüm öğrencileri üniversite yaşamına renk katan bu oluşumlara katılmaya davet etti.

Tanıtım günlerinin, öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sunarken, kampüs yaşamında dayanışma kültürünü de güçlendirmesi hedefleniyor.