Üniversitemiz Yeni Profesör ve Doçentler Kazandı

Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Felsefe Bölümü Felsefe Tarihi Ana Bilim Dalı’na Necati Demir; İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Yeni Çağ Tarihi Ana Bilim Dalı’na Serhat Kuzucu; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü  İktisat Tarihi Ana Bilim Dalı’na Hülya Derya Özizer profesör olarak;

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Eğitimi Ana Bilim Dalı’na Ümit Kalkan; İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam Hukuku Ana Bilim Dalı’na Yusuf Balta; İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Felsefe Tarihi Ana Bilim Dalı’na Mustafa Kınağ; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Beden Eğitimi ve Spor  Ana Bilim Dalı’na Muhammet Hakan Mayda; Kilisli Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı’na Hülya Dede; Kilisli Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı’na Lütfiye Coşkun; İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Eski Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı’na Armağan Zöhre; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Ana Bilim Dalı’na Ali Kemal Taşkın doçent olarak atandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Yönetim Kurulu Toplantısı’nı müteakiben hocalarımıza cübbelerini giydirdi.

Hocalarımızı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.