Üniversitemizde 2024-2025 Akademik Yılı Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

2024-2025 Akademik Yılı’nın başlaması münasebetiyle, Üniversitemiz 15 Temmuz Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Rektör Yardımcılarımız, akademik ve idari personelin katıldığı tören, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşımız okundu.

Rektörümüz Karacoşkun, konuşmasında, Üniversitemizin açıldığı günden bugüne kaydettiği ilerlemelerden bahsetti. Üniversitemizde görev yapan akademisyen sayısının oldukça artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi için çalışan bütün akademik ve idari personellerimize teşekkürlerini iletti. Önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalarla özellikle Karataş Kampüsümüzdeki dersliklerin sayısının arttırılacağına da değinen Rektörümüz Karacoşkun, yeni akademik yılın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek sözlerini noktaladı.