Üniversitemizde “TÜBİTAK Proje Süreçleri” Başlıklı Söyleşi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu’nda, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın sunumları ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un yönlendiriciliği ile “TÜBİTAK Proje Süreçleri” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Mandal, TÜBİTAK araştırma ekosisteminden bahsetti ve TÜBİTAK tarafından sağlanan destekleri ve imkânları anlattı. TÜBİTAK süreçlerini iyileştirme yolunda araştırma ekosisteminin en önemli paydaşlarından birinin akademisyenler olduğunu bu bağlamda akademisyenlerin fikirlerini önemsediklerini ifade etti.

Üniversitemizde görevli akademisyenlerimizin sorularını yanıtlayan Mandal, TÜBİTAK’ın ulusal ve uluslararası projelerinden ve onların kabul süreçlerinden bahsetti.