Vali Yardımcıları, Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Vali Yardımcıları Sertaç Kırçuval, Kemal Balaban, Semih Doğanoğlu, Hamza Özbilgi ve Eşref Akça Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi. Görüşmeye, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Aldemir ve Rektör Danışmanımız Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Gülcü de katıldı.

Görüşmede, Üniversitemiz ile Kilis Valiliği arasında halihazırda yürütülen çalışmalar ile gelecek dönemde yapılması planlanan iş birlikleri üzerinde duruldu.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile farklı şehirlere atanan Kırçuval, Balaban ve Doğanoğlu, Üniversitemizin gelişmesi için büyük çaba sarf eden ve Kilis’e bu bağlamda katkı sunan Rektörümüz Karacoşkun ve Üniversitemizin bütün akademik ve idari personellerine göstermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.  Rektörümüz Karacoşkun ise, görevleri süresince Üniversitemizle iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar ve vermiş oldukları destek sebebiyle Vali Yardımcılarına teşekkür etti ve yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Karacoşkun, Vali Yardımcılarına günün anısına hediye takdim etti.