Üniversitemizde “15 Temmuz” Başlıklı Sergi Düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Rektörlük Fuaye Alanı’nda “15 Temmuz” başlıklı sergi düzenlendi.

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Feride Duran'ın koordinatörlüğünü yaptığı 15 Temmuz Sergisi'nde Kilis Valisi Tahir Şahin, I. Hudut Alay Komutanı Ümit Çelik, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fatih Demirci, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı Halil Coşkun, protokol üyeleri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, basın temsilcileri ile sanatseverler bir araya geldi.

Sergide Üniversitemizin akademisyen ve öğrencilerinin minyatür, resim, ebru, hat, filografi gibi farklı sanat dallarından ve tekniklerinden oluşan elli eseri yer aldı.