Rektörümüz Karacoşkun, Orta Doğu Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Binası’nda İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitemiz Orta Doğu Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Binası’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Rektörümüz Karacoşkun’a İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ferhat Şakir, Yapı İşleri Daire Başkanı Mehmet Devecioğlu, KODAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Osman Ülker ve Geleneksel El Sanatları Bölümü öğretim elemanlarımız eşlik etti.

Rektörümüz Karacoşkun, yakın zaman önce yaşadığımız depremden kısmen etkilenen KODAM Binası’nın yeni düzenlemelerle birlikte Temmuz ayı icerisinde kullanıma hazır hale getirileceğini aktardı. KODAM Binası’nın Orta Doğu Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin yanı sıra Geleneksel El Sanatları Bölümü tarafından da aktif olarak kullanılacağını belirten Rektörümüz Karacoşkun, yapılan düzenlemeler sonucunda öğrencilerimiz ve personelimizin yanı sıra kültür ve sanata meraklı olan insanların destek alabilecekleri; yetenekli akademik kadrosu öncülüğünde ebrudan minyatüre, tezhipten hat sanatına kadar verilen kurslarla buluşabilecekleri bir yer olacağını ifade etti.