Üniversitemizde “Okul Kütüphanesi Kuruyoruz” Başlıklı Etkinlik Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kilisli Muallim Rıfat Eğitimi Fakültesi Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri ve öğretim üyeleri tarafından “Okul Kütüphanesi Kuruyoruz” adlı etkinlik kapsamında toplanan kitaplar İslâhiye 13 Kasım Ortaokuluna teslim edildi.

Etkinliğe Kilisli Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Selvi Demir, Türkçe Eğimi Ana Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Tuba Alptekin, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özşavlı, Dr. Öğr. Üyesi Bekir Sıddık Kılıç, Arş. Gör. Sadık Duran ve Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri katıldı. Ayrıca İslâhiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, 13 Kasım Ortaokulu idarecileri ve öğretmenleri ev sahibi olarak etkinlikte yer aldı.

2368 kitabın ve çeşitli kırtasiye malzemelerinin okula teslim edilip kütüphaneye yerleştirilmesi, teşekkür konuşmaları ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle etkinlik sona erdi.