Üniversitemizde “Sınırda Sesler VI Şiir ve Şair Buluşması” Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Abdullah Enveri Kütüphane ve Kongre Merkezi’nde, geleneksel hale gelen Sınırda Sesler Şiir ve Şair Buluşması’nın altıncısı gerçekleştirildi. Şiirin ayak seslerinin yankılandığı gecede şiirseverler bir araya geldi.

Programda, Muhammet Fatih Kanter “Dönüş” ve “Çalınan Hikâye”; Uğur Demirer “Görmek Zamanı” ve “Hüzün Adım Olur Sevi Yolunda”; Mustafa Doğan Karacoşkun “Ay Parçam”  ve “Üşüyorum”; Osman Sarı “Hüzün Şiiri” ve “Veda”; Murat Serdar Çakıroğlu “Çırpınıp İçinde Döndüğüm Deniz”  ve “Sur”; Muhammed Hüküm “Ezekiel’e Mektup” ve “Nehirden Denize Kadar”; Ali Genç “Yunus’un Peşinden” ve “Göğe Çekilen Vatan” başlıklı şiirlerini seslendirdiler.

Belge takdimi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından Sınırda Sesler VI Şiir ve Şair Buluşması, bir hoş seda bırakarak sona erdi.