Rektörümüz Karacoşkun, “Deprem ve Ruh Sağlığı: Stresle Başa Çıkma ve Toplumsal Dayanışma Çalıştayı”na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitemiz ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen “Deprem ve Ruh Sağlığı: Stresle Başa Çıkma ve Toplumsal Dayanışma Çalıştayı”na katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Konferans Salonu’nda düzenlenen çalıştaya; Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Dr. İbrahim Altan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Vali Yardımcısı Osman Kural, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, STK temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Çalıştayın açılış konuşmasında Vali Ersin Yazıcı, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Rektörümüz Prof.  Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve Çalıştay Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Zeynep Sağır konuşmacı olarak yer aldı.

Çalıştay, “Deprem Sonrası Karşılaşılan Güçlükler ve Mevcut Durum”  ve “Deprem Sonrası Tespit Edilen Sorunlara Yönelik Çözüm Önerileri” başlıklı oturumların ardından Moderatör Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Erdem’in değerlendirme oturumu ile sona erdi.