Üniversitemizde ÖSYM İl Sınav Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde, 08.06.2024-09.06.2024 tarihlerinde yapılacak YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) öncesinde ÖSYM İl Sınav Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya ÖSYM İl Koordinatörü Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Vali Yardımcısı Murat Demirbilek, Belediye Başkan Yardımcısı Atila Yıldırım, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Coşkun, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Kadri Konakoğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Kesikminare, İl Nüfus Müdür Vekili Metin Kurtoğlu, Meteksan Koordinatörü Doç. Dr. Muharrem Şahiner, Koordinatörlük Personeli Öğr. Gör. Ziya Yapıcıoğlu katıldı.

Koordinasyon toplantısında, ilimizde YKS’ye girecek olan öğrencilerin huzuru ve sınav öncesinde alınacak güvenlik önlemleri ile sınavın sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesi için yapılacak çalışmalar konuşuldu.