Üniversitemize “Üniversite Tercih ve Tanıtım Gezisi” Düzenlendi

Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) organizasyonunda, Mübeccel-Suphi Yavaşça Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine yönelik olarak “Üniversite Tercih ve Tanıtım Gezisi” etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe, önümüzdeki sene üniversite tercihlerinde bulunacak olan öğrenciler katılım sağladı. Etkinlik kapsamında KARMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuba Bıyıkbeyi, Kilisli Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi’nde öğrencilere Üniversitemizde bulunan fakültelerden ve bölümlerden bahsederek çeşitli genel bilgilerle, üniversite okumanın sosyal ve mesleki kazanımlardan bahsetti. Ardından Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur Katmer, rehberlik ve psikolojik danışma alanında gelen soruları yanıtladı, günümüzün mesleki koşullarından bahsetti. KARMER Yönetim Kurulu Üyesi M. Yasin Çakır, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ndeki bölümlerden, bölümlerin işleyişlerinden bahsetti.

Etkinlik, öğrencilere kampüs gezisi gerçekleştirilerek sona erdirildi.