Üniversitemizde Teknik Gezi Düzenlendi

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü Elektrik Programı öğrencilerine, Kilis Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 154 KV‘luk elektrik şalt sahasına teknik bir gezi düzenledi.

Teknik gezide öğrencilere, Elektrik ve Enerji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rasim Özdemir, Öğr. Gör. Dr. Ümit Deniz Akyavuz, Öğr. Gör. Ercan Uygun, Öğr. Gör. Ayşe İncesu Dokumacı, TEİAŞ Gaziantep Bölgesi elemanlarından İşletme Mühendisi olarak görev yapan Civan İrende, Trafo Merkezi Grup Mühendisi Harun Bozkurt ve Kilis 154 KV Şalt Sahası İşletme Sorumlusu Elektrik Teknisyeni Emin Çimen eşlik etti. Kilis 154/33 KV.luk Şalt Sahası ve İndirici Trafo Merkezine düzenlenen teknik gezide Elektrik Programı öğrencilerine şalt sahası ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme yapıldı, çalışma prensibi ve işleyişi anlatıldı. Öğrencilerin şalt sahası ile ilgili merak ettikleri konular yerinde uygulamalı olarak gösterildi.