Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Aydın, Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın, ikinci günkü oturumları Üniversitemizde gerçekleştirilen 1. Uluslararası Mercidabık Kongresi sonrasında, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi.

Rektörümüz Karacoşkun, Aydın’a, Üniversitemizde özellikle Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Görüşmede Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında yeni dönemde yapılabilecek iş birlikleri üzerinde de duruldu. Aydın, Rektörümüz Karacoşkun'a bir paydaş olarak kongreye katkılarından ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.