Rektörümüz Karacoşkun “ITEC’24 International Congress on Tourism, Economy and Culture”a Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Uluslararası Balkan Üniversitesi ev sahipliğinde, Üniversitemiz, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) iş birliğinde düzenlenen, “ITEC’24 International Congress on Tourism, Economy and Culture”a katıldı. Kongreye, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar ile Rektör Danışmanımız Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Gülcü de katıldı.
Kongrenin açılış konuşmalarını Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Lütfi Sunar, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız yaptı.
Ülkelerin ekonomileri için önemli bir yere sahip olan turizmin, ekonomi ve kültür ile ilişkisi üzerine çalışmalar yapılarak bu alanda gelişime öncülük edilecek fikirlerin üretilmesini amaçlayan kongrede, dünya çapında 20'ye yakın ülkeden önemli sayıda akademisyen bildiri sundu.