Üniversitemizden Hatay Serinyol'a Anlamlı Ziyaret

Kilisli Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi hocaları ve öğrencileri Hatay Serinyol’a anlamlı ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete katılan, KMREF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Yetkiner, Doç. Dr. Metin Açıkyıldız, Doç. Dr. Yakup Doğan, Dr. Öğr. Üyeleri Oğuzhan Hazır, Esra Saraç Yıldırım, Habibe Bilgili, Tunahan Erpay, Öğr. Gör. Dr. Nihat Altınöz, Araştırma Görevlileri Bâlâ Çapar, Bedirhan Teke ve fakülte öğrencileri tarafından Hatay Serinyol'da yer alan bir konteyner okul ziyaret edildi. Fakülte tarafından okulun öğrencileri için toplanan kitap, kırtasiye ve oyuncaklar teslim edilip, öğrenciler ile etkinlikler gerçekleştirildi. Okulun yöneticileri ve öğretmenleri ile deprem sürecinin travmatik etkilerinin nasıl ortadan kaldırılabileceği hakkında konuşulup ortak çalışmalarda bulunabilecekleri aktarıldı. Üniversitemizin ziyaretlerin devam edeceğini ve birlikte iyileşmeye söz verdiklerini dile getirdiler.