Dr. Öğr. Üyesi Tuba Bıyıkbeyi, KARDAN’da Üniversitemizi Temsil Etti

Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma ve Merkezi (KARMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuba Bıyıkbeyi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi‘nin TÜBİTAK 4005 desteği ile düzenlemiş olduğu “Üniversite Kariyer Merkezi Çalışanları İçin Yenilikçi Kariyer Danışmanlığı Eğitimi’nde (KARDAN) Üniversitemizi temsil etti.

8-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen eğitimde, 22 şehirdeki 25 üniversitede görev yapan akademisyenlere, öğrencilerin kariyer gelişimine katkı sağlayabilecek yenilikçi ve güncel uygulamalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Kariyer Merkezleri arasında ortak bir ağ oluşturma amacıyla da gerçekleştirilen eğitim, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurulu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök’ün katılımlarıyla gerçekleşen sertifika töreniyle sona erdi.