Rektörümüz Karacoşkun, Göreve Yeni Başlayan Memurlarımızla Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, 2022/2 KPSS puanıyla atanan aday memurlarımız ve 4/B Sözleşmeli Büro personelimizle Rektörlük Senato Salonu’nda tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Aldemir, Genel Sekreter Necdet Bozgeyik, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Erdinç Gülcü, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Ali Genç ve Personel Dairesi Başkanı Abdulkerim Kalkan da katıldı.

Üniversitemiz bünyesinde çalışmaya başlayan aday memurlarla tek tek tanışan Rektörümüz Karacoşkun, kurum kültürüne çok önem veren bir üniversite olduğumuzu vurgulayarak yeni başlayan arkadaşlarımızın da çalışma azimleri ve gayretleriyle kısa zamanda bu kültürün bir parçası olacaklarına inandığını belirtti.

Üniversitemizde personellerimize yönelik eğitimlerden de bahseden Karacoşkun, öğrenme sürecinin yaşam boyu devam ettiğini ifade etti ve tecrübeli çalışanlardan yardım almanın önemine değindi.

Toplantı, Rektörümüz Karacoşkun’un tüm memur adaylarına görevlerinde başarı dilemesiyle sona erdi.