Üniversitemizde Okuyan Uluslararası Öğrencilerle Çevrimiçi Toplantı Gerçekleştirildi

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Aldemir, dünyanın farklı ülkelerinden gelerek Üniversitemizde okuyan uluslararası öğrencilerle çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirdi.

Aldemir, Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı vefat eden vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize baş sağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza da acil şifa dileklerini iletti. Yaşanan felaketin herkesi derinden sarstığını belirten Aldemir, her koşulda uluslararası öğrencilerimizin yanında olduklarını ve bu zor günlerde de her öğrencinin isteğinin karşılanması için elinden gelen çabayı sarf edeceğini vurguladı. Ders kayıtları, derslerin işleyişi, sınavlar ve harç ücretleri gibi çeşitli konular hakkında bilgi paylaşan Aldemir, öğrencilere ulaşmada güçlük yaşanmaması açısından tüm öğrencilerin otomasyondaki iletişim bilgilerinin güncel olması gerektiği belirtti. Son olarak, depremden dolayı uluslararası öğrencilerin kendilerini yalnız hissetmemesini belirten Aldemir, toplantıya katılan tüm uluslararası öğrencilere teşekkür etti.

Toplantı soru ve cevap bölümünün ardından sona erdi.