Rektörümüz Karacoşkun, Afet Bölgesi ÖSYM Koordinatörleri Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, ÖSYM Başkanı ve Afet/Deprem Bölgesi ÖSYM Koordinatörlerinin katılımlarıyla, Gaziantep Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ÖSYM Koordinatörleri Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’un afet sebebiyle geçmiş olsun dilekleriyle başlayan toplantıda, bundan sonraki süreçlerde sınavların nasıl yapılacağı ele alındı.

Toplantıda, ÖSYM sınav takvimindeki en yakın sınavın nisan ayı başında gerçekleştirilecek olan Millî Savunma Üniversitesi'nin sınavı olduğu belirtildi ve bu sınavla ilgili mart ayının başında ek başvuru alınacağı ifade edildi. Ek başvuruda adayların istedikleri yeri tercih edebilecekleri belirtildi. Ek başvurularda alınan yüzde 50 ek ücretin de kaldırıldığı aktarıldı. Sınavlara girecek adayların Türkiye'nin herhangi bir yerinde sınava girebileceği belirtildi.