Rektörümüz Karacoşkun, Üniversitemiz İdari Birim Yöneticileri ile Toplantı Gerçekleştirdi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitemiz İdari Birim Yöneticileri ile Rektörlük Senato Salonu’nda birimlerin işleyişi ve yeni dönem planlamalarına yönelik toplantı gerçekleştirdi.

Rektörümüz Karacoşkun’un, ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinde vefat eden vatandaşlarımıza, öğrencilerimize ve personel yakınlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar dileyerek başladığı toplantıda afet sonrası Üniversitemizin faaliyetleri ile ilgili paylaşımlarda bulundu.Birim Yöneticileri de birimlerinde yürütülen çalışmaları ve yeni döneme yönelik planlamaları aktararak birimleriyle ilgili yol haritasını paylaştılar.

Rektörümüz Karacoşkun, sürecin sağlıklı ve sorunsuz yürütülebilmesi için Üniversite olarak bütün tedbirleri aldıklarını ifade ederek birimlerimizin de bu süreçte karşılaştıkları problemleri Genel Sekreterlik ve ilgili Rektör Yardımcıları aracılığı ile çözüme bağlamanın önemine değindi.