Üniversitemizde, “Gelecek Nesli Yetiştirmek: Gümrüklerde Bilgi Paylaşımı ve Profesyonel Gururu Teşvik Etmek” Başlıklı Etkinlik Gerçekleştirildi

Üniversitemiz ev sahipliğinde, Dünya Gümrük Örgütü’nce her yıl farklı bir tema ile kutlanılması öngörülen Dünya Gümrük Günü’nün 2023 yılı temasına uygun olarak, “Gelecek Nesli Yetiştirmek: Gümrüklerde Bilgi Paylaşımı ve Profesyonel Gururu Teşvik Etmek’’ başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başlayan programda, Dünya Gümrük Örgütü’nün tanıtımı yapıldı. “Gümrükten Görünen Cumhuriyetimiz” ve “GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü” tanıtım filmlerinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Programda, “Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliği”nin tanıtım filmi ve “Kolay İhracat Platformu ve İhracatta Yeni Destek Paketleri” konulu tanıtım filminin gösterimleri de yer aldı.

Program, plaket ve başarı belgelerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.