Üniversitemizde “22 Aralık Paramedik Günü Etkinliği” Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlileri ve Sağlıklı Yaşam Topluluğu tarafından organize edilen “22 Aralık Paramedik Günü Etkinliği”, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Etkinlikte, Öğr. Gör. Gülsen Karataş, “Temel Yaşam Desteği” başlıklı konferans verdi.  İl Sağlık Müdürlüğünden istenilen ambulans, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’na getirildi ve Dr. Esat Koçak ve Paramedik Ahmet Yasin UYSAL, İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencileri ile bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.  Koçak ve Uysal, ambulansta bulunan ekipmanların kullanımı ve olay yerinde yapılması gerekenler hakkında öğrencilere bilgi verdiler.

Etkinlik Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Elif Akın Kazancıoğlu’nun Koçak ve Uysal’a teşekkür konuşması yapması; pasta kesilmesi ve öğrencimiz Osman Berkhan’ın canlı müzik dinletisi ile sonlandı.