Üniversitemizde “Uluslararası Öğrencilerin Kilis’e ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ne Uyumu” Başlıklı Konferans Gerçekleştirildi

Üniversitemizde, Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından “Uluslararası Öğrencilerin Kilis’e ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ne Uyumu” başlıklı konferans, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa İlahiyat Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Emad Kanaan konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmasına dinleyicileri selamlayarak başlayan Kanaan, uluslararası öğrencilerin karşılaştıkları sorunlara değindi. Türkiye’nin diğer ülkelere kıyasla uluslararası öğrenciler için bir fırsat olduğunu belirtti ve öğrencilerin kendilerini geliştirerek iyi imkânlar elde edebileceklerinin üzerinde durdu. Öğrencilerin her türlü zorluğa rağmen okumaları gerektiğini vurgulayan Kenaan, okullarının sonunda iyi yerlere gelebileceklerini belirtti.

Konferans soru-cevap bölümüyle sona erdi.