Üniversitemizde “Kariyer Söyleşisi” Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi organizasyonu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Öğrenci Topluluğunun desteğiyle, Beyoğlu Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ölçücüer ile kariyer söyleşisi gerçekleştirildi.

Ölçücüer, bakkallıktan uluslararası düzeyde faaliyet gösteren bir fabrikaya uzanan kariyer öyküsünü öğrencilerle paylaştı. Ölçücüer, fabrika bünyesinde yaklaşık bin personel çalıştırdıklarını; Türkiye’deki zincir marketler için üretim gerçekleştirdiklerini ve elli ülkeye ihracat yaptıklarını dile getirdi. Teorik bilgilerin uygulama boyutunu görmek ve tecrübe etmek isteyen tüm öğrenciler için kapılarının açık olduğunu dile getiren Ölçücüer, iş yaşamında sabırlı, hoşgörülü ve çalışan odaklı olmanın önemine dikkat çekti.

Öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla devam eden program Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Aldemir’in Ölçücüer’e teşekkür belgesi takdimi ile sonlandı.

​​​​​​