Üniversitemizde “Gömülü FRP Çubuklarla Kesmeye Karşı Güçlendirilmiş Betonarme Kirişlerde Boyut Etkisi” Başlıklı Konferans Gerçekleştirildi

Üniversitemizde, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi topluluklarından İnşaat Mühendisliği Kulübü Topluluğu bünyesinde İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Kağan Söğüt’ün sunumlarıyla “Gömülü FRP Çubuklarla Kesmeye Karşı Güçlendirilmiş Betonarme Kirişlerde Boyut Etkisi” başlıklı konferans gerçekleştirildi.

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta, Söğüt, mevcut betonarme köprü kirişlerinin kesmeye karşı güçlendirilmesi konusunda yapmış olduğu büyük ve küçük ölçekli betonarme kirişlerin deneysel sonuçlarını paylaştı ve mevcut betonarme yapıların güçlendirmesinin önemini vurguladı.

Konferans, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.