Üniversitemizde Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Kapsamında “Masa Tenisi Turnuvası” Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Cengiz Taşkın ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Yıldırım’ın koordinatörlüğünde, 24-27 Ekim tarihleri arasında “Masa Tenisi Turnuvası” düzenlendi.

Kıyasıya geçen yarı final ve final maçlarının ardından; kadınlarda Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğrencisi Pelinsu Akaslan birinci, Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Meryem Altundağ ikinci, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğrencisi Nurselin Borazan üçüncü olurken; erkeklerde Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğrencisi Mehmet Emir Can birinci, Öğr. Gör. Ahmet Gürbüz ikinci ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğrencisi Uğur Dalyanoğlu üçüncü oldu.

Ödül törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı M. Fatih Kanter, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Fatih Bektaş ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Uyar katıldı.