TRT Radyo 1 Yapımcıları, Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

TRT Radyo 1 Yapımcıları Soner Emre ile Semih Sarı, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi.

Rektörümüz Karacoşkun, ülkemizin güzide kurumlarından biri olan TRT’nin tecrübesini yerelden evrensele bütün muhatapları ile paylaşan köklü bir kurum olduğunu belirtti. TRT’nin çağın gerekliliklerine göre kendini yenileyerek topluma ışık tuttuğunu söyleyen Rektörümüz Karacoşkun, son zamanlarda Üniversitemiz hocalarının bu yararlı programlarda misafir olarak yer alıp birikimlerini paylaşmalarının da kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Emre ile Sarı, “Günaydın Türkiye” programı özelinde TRT Radyo 1’de yürütülen faaliyetler hakkında Rektörümüzle bilgiler paylaştı. Görüşmenin sonunda Rektörümüz Karacoşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Emre ve Sarı’ya çalışmalarında başarılar diledi ve Üniversitemiz tarafından 7 Aralık Kilis’in Kurtuluş Günü anısına özel olarak hazırlanan “7 Özel Kitap Seti"ni hediye etti.