Kilis İl Emniyet Müdürü Kurt,  Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Kilis İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’la Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Kurt; geçtiğimiz günlerde vefat eden Üniversitemiz  Fen-Edebiyat Fakültesi Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Merhum Doç.Dr. Yusuf Köşeli için taziye dileklerini iletti.Görüşmede 2022-2023 Akademik Yılı'nın başlayacak olması dolayısıyla güvenlik konusunda görüş alışverişinde de bulunuldu.Emniyet Müdürü Kurt;  kampüslerin, personel ve öğrencilerin güvenliği konusunda ihtiyaç duyulan her noktada Üniversitemizin yanında olduklarını ifade etti.

Rektörümüz Karacoşkun, Kurt’a iyi dilekleri ve samimi iş birliği için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.