KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Personel Daire Başkanlığı

Sözleşmeli Personel (4/B) Yerleştirme Sonuçları Hakkında Duyuru

Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek 4/B sözleşmeli personel alımı için başvurular alınmış ve 2020 KPSS puan sıralaması sonrasında asil ve yedek olarak belirlenen adayların (her bir kadro sayısı için 2 (iki) yedek aday belirlenmiştir) bilgileri ek listelerde gösterilmiştir.
Yapılacak (Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması gibi) işlemler sonucunda atanmaya hak kazanan asil adaylarla Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı tarafından iletişime geçilecek ve 15 (on beş) gün içerisinde işe başlamaları konusu kendilerine tebliğ edilecektir.
Tebliğ için iletişim kurulduktan sonra süresi içerisinde (15 (on beş) gün) göreve başlamayan, istenen belgeleri teslim etmeyen, eksik belge teslim ettikleri veya ilan koşullarında yer alan şartları sağlamadıkları tespit edilen adayların yerine yedek adaylardan puan sıralamasına göre yerleştirme yapılacaktır.
Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmayacak, sözleşme yapılmış olsa dahi feshedilecektir.
Bu ilan, tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

*İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.

Sözleşmeli ( 4/B ) Büro Personeli Alımı Sonucu İçin TIKLAYIN

Sözleşmeli ( 4/B ) Destek Personeli (Şoför) Alımı Sonucu İçin TIKLAYIN