Üniversitemizde “Öğretmenler Korosu Konseri” Gerçekleştirildi

Üniversitemizin 15. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri ve Mezuniyet Programı kapsamında; Üniversitemiz Kütüphane ve Kongre Merkezi’nde, "Öğretmenler Korosu Konseri" gerçekleştirildi. Müzik Öğretmeni Mustafa Salcan şefliğinde, Kilis'te görev yapan müzik öğretmenlerinden oluşan koro tarafından, birbirinden güzel koro ve solo eserlerin seslendirildiği konsere; Kilis Valisi Recep Soytürk, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halil Aldemir, Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar ve Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım, Kilis Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz ve Kilisli sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Avni Anıl, Alâeddin Yavaşça, Ali Ercan, Âşık Veysel, Ayten Alpman, Barış Manço, Cem Karaca, Erkin Koray, Fikret Kızılok, İskender Türsen, İsmet Nedim, Kazancı Bedih ve Neşet Ertaş gibi usta isimlerin eserlerinin yanı sıra anonim eserlere de yer verilen ve kimi eserlerde izleyicileri hüzünlendirip kimi eserlerde de coşturan konserin sonunda katılımcı sazende, korist ve solistlere, protokol tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.