YÖK Başkan Vekili Kapıcıoğlu ve ÝÖK Yürütme Kurulu Üyesi Açıkgöz, Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu ve YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi. Görüşmeye Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık ile Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Ruhat Yaşar, Prof.Dr. Halil Aldemir ve Prof.Dr. Mehmet Ali Yıldırım katıldı.

Görüşmede, Üniversitemizde yapılan çalışmalar ve Üniversitemizin gelecek hedefleri de istişare edildi.YÖK Başkan Vekili Kapıcıoğlu, iftar sonrası Rektörümüz Karacoşkun’la Üniversitemizi gezerek 15 Temmuz Meydanı'nda öğrencilerimizle bir süre sohbet etti.

Rektörümüz Karacoşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kapıcıoğlu ve Açıkgöz'e teşekkür etti.