Üniversitemizde Kütüphane Haftası Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Kütüphane Haftası kapsamında Üniversitemiz Kütüphane ve Kongre Merkezinde, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca gerçekleştirilen açılış programına, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Kestane, Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ebru Külekçi Akyavuz, Dr. Öğr. Üyesi Alper Yetkiner ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Osman Taşkın, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un kurdele kesimiyle başlayan tören, Üniversitemiz öğrencileri tarafından oluşturulan “Kütüphanemiz” temalı fotoğraf sergisiyle devam etti. Törende fotoğraf sergisine katkı sağlayan öğrencilere Rektörümüz Karacoşkun tarafından hediyeler verildi. Rektörümüz Karacoşkun, açılış programında yaptığı konuşmada, kitabın en iyi dost olduğunu ifade ederek, kitaplarla dost olan bireylerin; doğru, hakiki ve iyi bir dosta sahip olduklarını belirtti.

Kütüphane Haftası Açılış Töreni, kokteylin ardından sona erdi.