Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğü

Personel Daire Başkanlığı

Üniversitemiz Sözleşmeli Personel (4/B) Yerleştirme Sonuçları Duyurusu

Üniversitemiz bünyesine alınacak 4/B sözleşmeli personel için başvurular alınmış ve 2020 KPSS puan sıralaması sonrasında atanmaya hak kazanan asıl ve yedek olarak belirlenen adayların (her bir kadro sayısı için 2 (iki) yedek aday belirlenmiştir) bilgileri ek listelerde gösterilmiştir.

Yapılacak işlemler sonucunda atanmaya hak kazanan asıl adaylarla iletişime geçilecek ve 7 (yedi) gün içerisinde işe başlamaları konusu kendilerine tebliğ edilecektir. Tebliğ için iletişim kurulduktan sonra süresi içerisinde (7 (yedi) gün) göreve başlamayan veya aranan şartları taşımadığı veya eksik belge teslim ettikleri tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan puan sıralamasına göre yerleştirme yapılacaktır. Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz. Sözleşme yapılmış olsa dahi fesh edilir.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

*İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.

Sözleşmeli (4/B) Büro Personeli Sonuç Listesi İçin TIKLAYIN

Sözleşmeli (4/B) Destek (Temizlik) Personeli Sonuç Listesi İçin TIKLAYIN