Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitemiz Okuma Salonları ile Yemekhanesinde İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitemiz Kütüphane ve Kongre Merkezindeki Okuma Salonları ile Sosyal ve Kültürel Merkezimizde yer alan Yemekhanede incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halil Aldemir ile Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım; Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Kestane ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Turgut Akgün de Rektörümüz Karacoşkun’a eşlik ettiler.

Yaklaşan ara sınavlar (vize) öncesinde öğrencilerle Okuma Salonlarında bir araya gelen Rektör Karacoşkun, kendileriyle görüşerek istek ve önerilerini dinledi. Ayrıca öğrencilerimiz, uygun ve nezih bir ortamda  ders çalışabildiklerini belirterek sınav dönemi boyunca 7/24 çalışma salonlarının açık olması sebebiyle Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a teşekkür ettiler.

Yemekhanedeki incelemede yetkililerinden bilgi alan Rektör Karacoşkun, burada bulunan öğrencilerle de görüşerek kendilerini dinledi. Öğrencilerimiz, Türkiye’deki Üniversiteler arasında en düşük ücretle dört çeşitten oluşan yemek yiyebildiklerini ve Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un öğrenci merkezli yönetim anlayışını yakından hissettiklerini ifade ederek kendilerine teşekkür ettiler. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ise Üniversitelerin en temel görevinin nitelikli ve gelişime açık nesiller yetiştirmek olduğunu, bu görev bilinciyle sürekli öğrencilerilerimizin yanında yer aldıklarını ve onların   taleplerini önemseyerek kaliteli bir eğitim hayatına sahip olmaları için gayret gösterdiklerini belirtti.