Üniversitemiz ile Vigo Üniversitesi Arasında İkili Anlaşma İçin Mutabakata Varıldı

Üniversitemiz Dış İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil ALDEMİR ve Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bilal GÖRENTAŞ, Erasmus+ kapsamında ikili işbirliği anlaşması imzalamak üzere İspanya’daki Vigo Üniversitesi ile görüşme gerçekleştirdi. Vigo Üniversitesi Rektör yardımcısı María Isabel Doval Ruiz ve Dış İlişkiler koordinatörü Amelia Rodríguez Piña ile yapılan görüşmeler sonucu iki üniversite arasında Erasmus+ kapsamında ikili anlaşma yapmak için mutabakata varıldı. Buna göre, Üniversitemizde öğrenim gören Beden Eğitimi ve Spor, Coğrafya, Hemşirelik, İktisat, İşletme, Matematik, Tarih Bölümü ile Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği öğrencileri Erasmus+ Programı kapsamında Vigo Üniversitesinde öğrenim görebilecek.