KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Personel Daire Başkanlığı

Sürekli İşçi Sözlü Sınav Sonuçları

Üniversitemiz birimlerinde ihtiyaç duyulan personel eksikliğinin giderilmesi amacıyla, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4.maddesinin (D) fıkrası, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında, Üniversitemiz kampüslerinde görevlendirilmek amacıyla İŞKUR kanalıyla müracaatları alınan temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi adayları arasından sözlü sınavlara alınmaları için ilanda belirtilen kadroların 4 (dört) katı aday noter huzurunda kura çekilerek belirlenmiş ve sözlü sınavlara katılmaya hak kazanan kişiler için anılan sınavlar tamamlanmıştır.

Ancak yapılan güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi sözlü sınavları sonucunda sınavlara katılan tüm adayların 100 (yüz) tam puan alarak başarılı oldukları tespit edilmiştir.

Bu itibarla sözlü sınavlarda başarılı olan tüm adaylar arasından, asil olarak atanacak kişiler (1 adet güvenlik görevlisi, 5 adet temizlik görevlisi) ile aynı miktarda yedek olarak tespit edilecek kişiler, 18.06.2021 Cuma günü saat: 10.30 da Üniversitemiz Kongre Merkezinde noter huzurunda çekilecek kuralar sonucunda belirlenecektir.

Söz konusu kura çekimleri YOUTUBE üzerinden de canlı olarak yayımlanacaktır.

İlgililere duyurulur.