KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Personel Daire Başkanlığı

Sürekli İşçi Kura Sonuçları ve Sözlü Sınavına Katılacak Adaylar Listesi

Üniversitemiz birimlerinde daimi statüde çalıştırılmak üzere 6 adet sürekli işçi (1 adet güvenlik görevlisi, 5 adet temizlik görevlisi) alınacağına dair ilanımız üzerine Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’na müracaat eden adaylar arasından noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda belirlenen asil ve yedek aday listeleri ek listelerde gösterilmiştir.

Kura sonucunda (kadro sayısının 4 katı) asil olarak belirlenen (temizlik görevlisi için 20 aday, güvenlik görevlisi için 4 aday) adaylar 16.06.2021 Çarşamba saat 10.30'da, Üniversitemiz Kongre Merkezinde sözlü sınava alınacaklardır.

Belirtilen tarihteki sözlü sınavlara sadece, kura çekimi sonucunda asil olarak belirlenen (temizlik görevlisi için 20 aday, güvenlik görevlisi için 4 aday) adaylar katılacaklardır.

Herhangi bir sebeple kadroların asil listelerle doldurulamaması halinde yedek olarak belirlenen adaylar kura sıralamasına göre sözlü sınavlara davet edileceklerdir. Böyle bir durumun olması halinde buna dair duyurular Üniversitemiz web sayfasında yayımlanacaktır.

İlgililere duyurulur.

Kura Sonucu Sözlü Sınava Katılmaya Hak Kazanan Güvenlik Görevlisi ASİL Liste İçin TIKLAYIN

Kura Sonucu Sözlü Sınava Katılmaya Hak Kazanan Temizlik Görevlisi ASİL Liste İçin TIKLAYIN

Kura Sonucu  YEDEK Olarak Belirlenen Güvenlik Görevlisi  Listesi İçin TIKLAYIN