Üniversitemiz Yazarlarla Buluştu

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım ile Prof. Dr. Halil Aldemir; Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Altuncu ve dizgi-mizanpaj ve editöryal çalışmaları gerçekleştiren Öğr. Gör. Kadir Polat, Kilis 7 Aralık Üniversitesi tarafından 7 Aralık kurtuluş günü anısına basılan yedi kitabın yazar ve editörleriyle bir araya geldi.

Geçtiğimiz aralık ayında yayımlanan Hurûfât Defterlerinde Kilis Sancağı- 1690-1832 Sosyoekonomik ve Kültürel Yapı, Tanzimat’tan Cumhuriyet’e Kilis’te Modern Eğitim, Düşler Durağı, Kilisli Muhammed İbn Ebî Bekr ve Risalesi, Kilis Menkıbeleri- Kilis’ten Tarihi Kesitler ve Hikâyeler kitaplarının yazarları Mehmet Tektuna, Mehmet Ali Yıldırım ve Ali Akdeniz, Mustafa Alpaydın, Halil Aldemir, Hasan Bitken ile Bir Şehrin Hafızası- Nihat Ferah Anma Kitabı ve Divan-ı Nihat’tan Seçme Şiirler kitaplarının editörü Mahmut Kaçarlar Üniversitemizde buluştu. Şair Uğur Elhan ile Şair Mehmet Ali Anderoğlu da yazarlarımıza eşlik etti.

Kilis’e sağladıkları katkı ve emeklerinden dolayı yazarlara teşekkür edilerek yedi kitaptan oluşan özel set takdim edildi.