Üniversitemizin Şampiyon Sporcuları Başarılarını

Rektörümüz Karacoşkun’la Paylaştı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencileri, ülkemizin farklı şehirlerinde düzenlenen sportif organizasyonlarda elde ettikleri başarıları Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’la paylaştılar.

Öğrencilerimiz bu amaçla, kazandıkları kupa ve madalyalarla birlikte BESYO Müdürü Doç. Dr. Cengiz Taşkın eşliğinde Rektörümüz Karacoşkun’u ziyaret ettiler.

Bedensel Engelliler Yüzme Yarışması'nda Üniversitemiz BESYO Antrenörlük Bölümü öğrencisi Ertuğrul Nuri Cingisiz, 50 ve 100 metrede Türkiye 1.’si; BESYO Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Cihan Özkaya, Büyükler Judo Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 1.’si; Kuşak Güreşi Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda  BESYO Antrenörlük Bölümü öğrencisi Mehmet Türkkan, Türkiye 2.’si; BESYO Antrenörlük Bölümü öğrencisi Ahmet Pekgöz, Kuraş Güreşi'nde Türkiye 3.’sü; Üniversitelerarası Hentbol Turnuvası'nda erkek hentbol takımımız 2., kız hentbol takımımız ise 3. oldu.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, kazanılan bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi kutladı ve sportif başarıların artarak sürmesi için üniversite olarak desteklemeye devam edeceklerini söyledi.