Üniversitemizde Aşure Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Aşure Etkinliği, Karataş Kampüsü ve Merkez Kampüs 15 Temmuz Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitemizde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Aşure Etkinliği'ne katılarak öğrencilere ve personele aşure ikramında bulundu. Karacoşkun, birliğin ve beraberliğin sembolü olan aşurenin önemine değinerek “Gelin tanış olalım, sevelim sevilelim” diyen Yunus Emre’yi hatırlattı.

Dünyanın farklılıklarla güzelleşeceğini söyleyen Karacoşkun, “Birlik duygumuz, kardeşliğimiz, sevgimiz daim olsun. Hayatımız güzelliklerle dolu olsun. Aşure gibi birbirimize kenetlenerek, farklılıkları güzellik olarak görerek yolumuzda yürüyelim.” temennisiyle konuşmasını tamamladı.