Sınırda Sesler III. Şiir/Şair Buluşması

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nin girişimleriyle Sınırda Sesler şiir ve şâir buluşmalarının üçüncüsü düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un yanı sıra birçok akademisyen ve öğrencinin katıldığı program şiirlerini seslendiren şâirler mârifetiyle seyircileri iç dünyâlarında yolculuğa çıkardı.

Abdulvehap Ballı Aylan Bebek’e ve 13 yaşında vefât eden yeğenine ithaf ettiği birer şiiri, Ahmet Koçak “Ürperti ve Bekleyiş” ile “Sahibime Ah”, Ahmet Sezgin “Güllerimi Ver Anne” ile “Aşka Çağrı”, Ali Genç “Münacaat” ile kızına hediye ettiği “Yarına Mektup”, Fatih Budak “Aydınlık Çağlara” ile ülke gençlerine ithaf ettiği “Sınav Güzellemesi”, Hasan Fahri Tan “Çocuksu” ile “Üç Ömer”, Muhammed Hüküm “Dolar Düşüyor” ile Karnında Ölüsünü Taşıyan Kadınlar”, M. Doğan Karacoşkun “Umuda Çağrı” ile “Ses Verir Gece” ve Tarkan Başer “”Yemen Ellerinde” ile “Yüzü Asık Adamın Sevgilisi” şiirlerini seslendirdiler.

Dinletinin ardından Rektörümüz Karacoşkun programın gerçekleştirilmesinde büyük emekleri olan şâirler ve tertip komitesi üyeleriyle konferans salonunu dolduran katılımcılara yönelik bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Program Rektörümüzün şâir ve organizatörlere hediye takdimiyle sona erdi.