Üniversitemiz İpekyolu Kariyer Fuarına Katıldı

Üniversitemiz, Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Gaziantep Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 200’ü aşkın ulusal ve uluslararası firma ile paydaş 10 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen İpekyolu Kariyer Fuarına katıldı.

Üniversitelerde öğrenim gören veya mezun olmuş öğrenciler ile çalışma hayatında yer almak isteyen kişilerin kariyer planlamalarına katkı sağlamak ve yeni iş fırsatları sunmak amacıyla düzenlenen fuar, Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kariyer fuarına üniversitemiz adına Rektör Yardımcısı ve İİBF Dekanı Prof. Dr. İbrahim Halil Seyrek, İİBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bengü Hırlak, Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık A.B.D. Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Karaman katıldı.

KİYÜ tanıtım standına gelen ziyaretçilere üniversite ve bölümler ile ilgili bilgiler veren akademisyenler, iş bulma becerileri, özgeçmiş hazırlama, yetişmiş insan gücü kaynaklarının verimli kullanımı ve kariyer fırsatlarını değerlendirme konularında da bilgilerini paylaştılar.