Akılcı İlaç Kullanımı ve Organ Bağışı Paneli

Üniversitemiz ile İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle “Akılcı İlaç Kullanımı ve Organ Bağışı” konusunda bir panel düzenlendi. Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nde düzenlenen panele Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurahman Çetin, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bektaş Tepe, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Elif Kazancıoğlu, Kilis Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Erşan Öztin, Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan akademisyenler, öğrenciler ve sağlık çalışanları katıldı.

Panelde Kilis Devlet Hastanesi doktorlarından Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Gökhan Unutmaz akılcı ilaç kullanımı ile ilgili bilgiler verdi. Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Hasan Kanadlı ise organ bağışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Program sonunda panelistlere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurahman Çetin ve Kilis Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Erşan Öztin tarafından çiçek takdim edildi.