Üniversitemizde “Mezun Öğrenci Temsilcileri Toplantısı” Düzenlendi

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) Üniversitemiz “Mezun İlişkilerini ve Mezun Bilgi Sistemini” geliştirmek amacıyla yeni bir girişime imza attı. Bu kapsamda Üniversitemizde öğrenci alan her bölümün son sınıf öğrencilerinden “Mezun Öğrenci Temsilcileri” seçildi. Seçilen öğrenciler ile KARMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuba Bıyıkbeyi ve Kariyer Planlama Araştırma ve Uygulama Merkezi Kariyer Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Ayşe Nur Katmer’in yürütücülüğünde yapılan toplantıda, öğrencilerin temsilci olarak seçilme sebepleri, öğrencilerimiz ile mezuniyet sonrası iletişimde kalmamızın önemi ve bu doğrultuda yapılması planlanan faaliyetler hakkında görüşüldü.

Mezun ilişkilerini geliştirmek için düzenlenen toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun da katılarak öğrencilere mezuniyet sonrası iletişim halinde kalınmasının gerekliliğini ve arkadaşlarını da bu konuda teşvik etmelerinin önemini vurguladı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Rektörümüz Karacoşkun, toplantıya katılım gösteren ve bu görevlendirmeye gönüllü olan öğrencilerimizi tebrik etti.