Rektörümüz Karacoşkun, “Birbirimize Candan Bağlıyız” Etkinliğinde Kan Bağışında Bulundu

Kızılay, ülkemizde düzenli kan bağışı bilincini geliştirerek düzenli kan bağışçısı oranını artırmak ve mevsimsel olarak düşen kan bağışlarından dolayı azalan stok seviyesini, ihtiyacı karşılayacak rakamlara çıkarmak amacıyla “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla kan bağışı toplama kampanyası başlattı.

Üniversitemizde düzenlenen etkinliğe katılan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, bir ünite kan bağışı yapmanın bir hayat kurtarmaya vesile olabileceğine ve düzenli kan bağışçısı olmanın önemine vurgu yaparak Kızılay Kan Bağış Otobüsü’nde kan bağışında bulundu. Etkinliğe Üniversitemiz personelleri ve öğrencileri de katılarak kan bağışı yoluyla destek verdiler.