Üniversitemiz Standartlarını Yükseltmeye Devam Ediyor

Üniversitemiz, “Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş Yeri Uygulama Rehberi” doğrultusunda, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulundu ve  “Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş Yeri Uygulama Rehberi” sertifikasını almaya hak kazandı.

Sertifikayı, Kilis İl Sağlık Müdürü Kadir Söylemez, Rektörlük Makamı’nda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a takdim etti. Rektörümüz Karacoşkun, Üniversitemizin akademik alandaki başarılarının yanı sıra sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda da gözle görülür çalışmalara imza attığını belirtti.

Sertifikanın Üniversitemize, personel ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileyen Rektörümüz Karacoşkun, süreçte emeği geçen personelimize teşekkür etti.