Üniversitemizde “Dua’mız Olsun” Başlıklı Kermes Gerçekleştirildi

Üniversitemizde, SMA TİP1 hastası bebeğimiz Dua İkra’nın tedavi masraflarına katkıda bulunmak amacıyla “Dua’mız Olsun” isimli kermes gerçekleştirildi. Kermesin açılışını Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun yaptı.

Rektörümüz Karacoşkun’un öncülüğünde kısa bir zaman dilimi içinde organize edilen ve tamamen gönüllülük esasıyla, Dua İkra bebeğin şifasına katkıda bulunmak maksadıyla gerçekleştirilen geniş katılımlı kermes, bütün birimlerimizin maddi manevi katkıları ve üstün performansıyla birkaç saat içinde neticelendi. Dayanışma Derneğimizin, Üniversitemizde faaliyet gösteren sendikalarımızın, öğrenci topluluklarımızın, güvenlik birimimizin, park bahçe birimimizin açtıkları stantlarda toplanan miktar, dua niyetine Dua bebeğin hesabına yatırıldı.

Etkinliğimize maddi manevi katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, bütün birimlerimizin el birliğiyle oluşan bu mütevazi katkımızın, kızımızın şifa vesilelerinden birisi olmasını temenni ediyoruz.