Alaeddin Yavaşca Devlet Konservatuvarı Öğrencileri, Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Alaeddin Yavaşca Devlet Konservatuvarı öğrencileri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi. Görüşmeye Alaeddin Yavaşca Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Yakup Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Ali Nünükoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Özgüç Acun Arslan ve Öğr. Gör. Ecem Tuğçe Kestane de katıldı.

Rektörümüz Karacoşkun, bu yıl ilk defa öğrenci kabul eden Alaeddin Yavaşca Devlet Konservatuvarı’nın, akademisyenlerimizin de katkısıyla, ulusal ve uluslararası bilim ve sanat etkinliklerinde kendilerini gösterebileceklerine; bu bağlamda atılan adımların geliştirilen projelerin çok değerli olduğuna değindi. Konservatuvarımızda yetiştirilen sanatçıların bölgemiz ve ülkemiz müzik kültürüne önemli katkılar sunacaklarına inandığını ifade etti.

Rektörümüz Karacoşkun, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve hocalarımız ile öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diledi.