Üniversitemizde “100. Yıl Koşusu” Gerçekleştirildi

Üniversitemizde, “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri” kapsamında, Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürlüğünce “100. Yıl Yol Koşusu” düzenlendi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Aldemir’in koşu çıkış (start)  komutunu vermesiyle başlayan koşuya, 30 kadın ve 45 erkek olmak üzere toplam 75 kişi katıldı. Kadınlarda, Ümran Tusun birinci, Sinem Nur Çelik ikinci, Zeynep Erdoğan ise üçüncü oldu. Erkek koşucularda ise Bedirhan Şıhlı Cankurtaran birinciliği, Yusuf Çakmak ikinciliği, Ömer Faruk Özyıldırım ise üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren sporculara madalyalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Aldemir ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Reşat Kartal takdim etti.